IDMT Divisie Mediators & Juristen (intelligente diensten door mediation en troobleshooting)

 

Bij IDMT Mediators & Juristen staan deskundigen u bij in tal van specialistische zaken tegen redelijke tarieven. Wij hanteren daarbij onze volgende doelstellingen:

  1. Voorkomen is beter dan genezen (betrek ons in een vroeg stadium bij gevoelige onderwerpen, maar ook bijvoorbeeld bij het opstellen van eenvoudig ogende contracten, leveringsvoorwaarden, etc.).
  2. Gelijk hebben is mooi, gelijk krijgen is beter (wij zijn van mening dat "het gelijk hebben" prima is, maar zó weinig zegt als dat niet afgedwongen kan worden. Dus het is noodzakelijk dat je "het gelijk hebben" ook af kunt dwingen (door middel van een gerechtelijk uitspraak).
  3. Analyse vooraf of het geschil opgelost kan worden door middel van mediation (bij ons is deze manier immers écht goedkoper, met wel de voordelen van mediation ten op zichte van het formele recht).
  4. Wij werken voor u, dus u bepaalt tot hoever u wilt gaan - waarbij wij er van uitgaan dat uw beslissing mede wordt gezien in het licht van ons advies.
  5. Ons eerste gesprek is écht gratis en wordt later niet verrekend en is niet aan een tijdslimiet van 1 uur (of zelfs een half uur) gebonden. Wij durven zelfs op basis van onze kracht te werken op no cure no pay basis (informeer naar onze voorwaarden).
  6. Wij declareren niet per 5 minuten zoals de grote advocatenkantoren, maar gewoon voor een heel gewerkt uur.
  7. Onze tarieven zijn helder: bij mediation €99,00 per uur en bij overige juridische zaken €119,00 per uur.